Over Echooo

Echooo arbeids- en organisatieadvies is in januari 2007 opgericht door Esther Huisman.

Esther heeft naast een carriere als zangeres en presentatrice jarenlang gewerkt in verschillende leidinggevende functies in de retail- en profitsector.

Ze heeft  diverse opleidingen afgerond. Naast  haar studie arbeids- en organisatiepsychologie heeft ze  onder meer erkende opleidingen tot  mediatior en transformationeel trainer/coach gevolgd. Daarnaast is ze is gecertificeerd om te werken met de instrumenten van Q4Profiles. Ook is Esther een van de eerste gecertificeerde ‘Leading Change’ consultants in Nederland, op basis van het werk van John P. Kotter.

Het optimaliseren van Human en Management Behaviour in organisaties, dat is waar Echooo zich op richt. Wij werken vanuit onze overtuiging dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn. Zet medewerkers goed op hun plek in uw organisatie. Zorg ervoor dat leiders en teams goed op elkaar zijn afgestemd en ingespeeld. Laat kennis en kunde op de juiste plaats aanwezig zijn.

Het resultaat? Inderdaad: een hogere productiviteit en een beter rendement! Echooo helpt u om het maximale uit uw mensen en uw organisatie te halen. Dat doen we aan de hand van coaching, training en het begeleiden van veranderprocessen bij individuen, in teams en organisaties. Wilt u weten hoe? Stuur ons een e-mail….

Ik werk samen met onder andere 7T9 Werven, selecteren en interim, http://www.7t9.nl, en maak deel uit van een netwerk van Q4consultants in Noord Nederland. Collega’s zijn onder andere  http://www.thelentecompany.nl  en http://www.neltaal.nl

 

 

 

 http://www.q4profiles.com