Coaching

 

Careercoaching

Sta je wel eens stil bij je loopbaan? Wat zijn je plannen voor de komende paar jaar? Welke stappen wil je zetten? Wat zijn je doelen, en hoe bereik je deze? En welke vaardigheden heb je hiervoor nodig?

Ik help je om helder te krijgen welk pad voor jou het beste is om te bewandelen, en wat je nodig hebt om je doelen te behalen. Dit doe ik op een pragmatische, laagdrempelige manier die aansluit bij jou en jouw stijl. Wil je meer weten over mijn aanpak en wat het je oplevert? Neem dan contact op.

 

Managementcoaching

Goed managen vraagt veel van je vaardigheden, kennis en sensitiviteit op allerlei vlakken. Afstemmen op je individuele medewerkers en je team, in verschillende situaties. Voldoen aan directie-eisen, het creëren van draagvlak voor jouw ideeën, het behalen van KPI’s. Geen dag is hetzelfde. Dat is de charme van je functie, maar het kan ook uitputtend en frustrerend zijn. Ik help je om even afstand te nemen van je werkomgeving en samen met je te kijken hoe je effectiever en met meer plezier en energie kunt functioneren. Ik help je met het verder ontwikkelen van je vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld

– assertiviteit; ‘nee’ zeggen, opkomen voor jezelf,  je team en/of je klanten

– sensitiviteit

– change management; hoe ga je effectief om met weerstanden en hoe creëer je draagvlak voor veranderingen

– conflicthantering

Goed leiderschap begint bij zelfkennis. Zelfkennis leidt tot zelfwaardering, en zelfwaardering leidt tot zelfvertrouwen. Wil jij door mij gecoacht worden? Maak dan een afspraak. Ik help je graag!