Regisseur van je Loopbaan

Plezier werkt!

Wil je met plezier aan het werk, dan is het belangrijk om duidelijk te weten wie je bent, wat je kunt en wat je drijfveren zijn. Ook van belang is om helder te krijgen bij welke organisatie jij en je waarden en talenten passen. Wanneer je een concreet antwoord hierop hebt, is de kans veel groter dat je een baan vindt die aan je verwachtingen voldoet, en waar je energie van krijgt. Niet alleen voor nu, maar óók op de lange termijn!

“Een goed voornemen hebben is één, een gedegen aanpak is twee!”

Speciaal voor mensen die in 2019 hun perfecte baan willen vinden, geef ik samen met Nel Taal (www.neltaal.nl)  een training van 5 dagdelen, verdeeld over twee aaneengesloten dagen. In deze training krijg je helder  wat jouw gedragsstijlen, temperamenten en drijfveren zijn, brengen we samen je competenties en vaardigheden in kaart, en kom je te weten welke organisaties en functies bij je passen. Kortom, na deze twee dagen ga je naar huis met een gedegen plan van aanpak.  Wij bieden je:

Een uitgebreid assessment, bestaande uit

o    Q4 Persoonlijke Stijl  (DISC)Analyse

o   Q4 Persoonlijke Interesse Analyse

Verdiepingsgesprekken naar aanleiding van de uitkomsten van het assessment

Hulp bij het maken van een persoonlijke en `gepimpte` Basis-cv en je portfolio

Actualiseren van je persoonlijke en zakelijke netwerkcontacten

Tips om gericht en effectief gebruik te maken van sociale media

Een gedegen plan van aanpak om je perfecte baan te vinden

“Geluk is dat doen wat het beste bij je past”

Neem jij de regie over je eigen loopbaanontwikkeling? Meld je dan nu aan voor onze tweedaagse training ‘Regisseur van je Loopbaan’. Na je aanmelding ontvang je van ons codes om de vragenlijsten in te vullen.  Je investering bedraagt   € 645,00. Voor dit bedrag ontvang je een uitgebreid assessment  ter waarde van € 495,00,  een training van 5 dagdelen,  koffie, thee en versnaperingen. Dit bedrag is exclusief 21% btw en 95 euro voor lunches en diner.

Aanmelden voor de tweedaagse training kan via info@echooo.nl of info@neltaal.nl.